Organisatie

profiel foto van Marion Cox
Marion Cox
Ik ben Marion, getrouwd met Louis, we hebben een zoon Roel, dochter Marijn en drie kleinkinderen.
In oktober 1995 hebben we De Beestenboel opgericht met in eerste instantie een peuterspeelzaal naast ons melkveebedrijf. Doordat na de komst van de wet kinderopvang er een sterke vraag was naar hele dagopvang, is De Beestenboel een kinderdagverblijf geworden met sinds 2016 ook een buitenschoolse opvang en peuterspeelgroep.
 
Tot voor kort werkte ik zelf iedere dag in de babygroep op Heisterhof. Ik heb nu een dagtaak aan de hele organisatie van De Beestenboel. Hierbij word ik ondersteund door onze kinderen en hun partners. Het is dus een echt familiebedrijf geworden. Regelmatig werk ik mee in de groep. Ik geniet van de blije gezichtjes, ken hierdoor alle kinderen en zie met eigen ogen hoe leidsters met veel plezier de kinderen verzorgen, begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling.
Deze manier van werken is voor mij prettig, omdat ik goede ondersteuning kan bieden, de lijnen kort zijn en ik goed contact houd met de medewerkers, de kinderen en de ouders van De Beestenboel. Ouders willen graag het beste voor hun kind. Ik vind het belangrijk om te werken aan een goede afstemming van wat ouders van ons verwachten en aan wat onze mogelijkheden zijn om voor alle kinderen opvang van een hoge kwaliteit te bieden.


profiel foto van Loes Peelen
Loes Peelen
Administratie
profiel foto van Loeke Janssen
Loeke Janssen
Ontwikkelingspedagoog
profiel foto van Femke Stet
Femke Stet
Ontwikkelingspedagoog
profiel foto van Ashley
Ashley
Ontwikkelingspedagoog
profiel foto van Marijn Cox
Marijn Cox
Leidinggevende
profiel foto van Robin Rijnen
Robin Rijnen
profiel foto van Roel Cox
Roel Cox