Login op ROSA

Smoelenboek

  • Heisterhof
  • Kloosterweg
  • Gasthuishof
  • BSO
Marion

Marion

Ik ben Marion, getrouwd met Louis, we hebben een zoon, dochter en 2 kleinkindjes.
In oktober 1995 ben ik samen met Leny op de Kloosterweg een peuterspeelzaal gestart naast het melkveebedrijf van mijn man Louis. In 2008 heb ik De Beestenboel gewijzigd van peuterspeelzaal in kinderdagverblijf. Door de toenemende vraag naar kindplaatsen hebben we in september 2010 een 2e locatie geopend in de monumentale hoeve Heisterhof.

Twee jaar later hebben we nog een keer uitgebreid met een eikenhouten bijgebouw met 2 groepsruimtes voor de peuters. In de afgelopen jaren is de Beestenboel een echt bedrijf geworden. Tot voor kort werkte ik zelf iedere dag in de babygroep. Ik heb nu bijna een dagtaak aan de hele organisatie van De Beestenboel. Af en toe werk ik nu nog een dag in de groep. Ik geniet van de blije gezichtjes, ken hierdoor alle kinderen en zie met eigen ogen hoe leidsters met veel plezier de kinderen verzorgen en begeleiden in hun ontwikkeling.

Deze manier van werken is voor mij prettig, omdat ik goede ondersteuning kan bieden en goed contact houd met de medewerkers, de kindjes en de ouders van De Beestenboel. Ouders willen graag het beste voor hun kind. Ik vind het belangrijk om te werken aan een goede afstemming van wat ouders van ons verwachten en aan wat onze mogelijkheden zijn om voor alle kinderen opvang van een hoge kwaliteit te bieden.


Cindy

Cindy

Mijn naam is Cindy Cabbolet. Ik ben getrouwd met Leon en ben mama van een heerlijk ventje Beau. Na mijn opleiding SPW ben ik meteen in de kinderopvang terecht gekomen. Werk dat ik al geruime tijd met veel plezier doe. Sinds september 2010 ben ik bij de Egeltjes te vinden.

Karin

Karin

Ik ben Karin Breijer, en woon samen met mijn 4 kinderen. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam binnen de kinderopvang en ervaar het nog steeds als afwisselend en als een leuke uitdaging, ik blijf genieten van de kinderen! Sinds 2011 werk ik bij De Beestenboel. Mijn hobby's zijn wandelen, lezen en genieten van het leven.

Louisa

Louisa

Mijn naam is Louisa van Keeken. Ik woon samen met mijn vriend in Vlodrop. Wij zijn trotse ouders van onze zoon Vinny. De opleiding die ik heb afgerond is SPW4. Ik werk sinds maart 2010 bij de Beestenboel, momenteel bij de Uiltjes. Ik vind het heerlijk om met de peuters buiten te ravotten.

Nicolle

Nicolle

Mijn naam is Nicolle Tonnaer en ben getrouwd met Tony. Samen hebben we 3 dochters. Nu de kinderen wat groter zijn heb ik ervoor gekozen om weer aan het werk te gaan. Ik ben in het bezit van het diploma PW 3 en werk sinds 2008 met veel plezier bij de Beestenboel. Het is een werkplek waar ik me thuis voel.

De manier van werken op dit kinderdagverblijf spreekt mij zeer aan. Ik ben werkzaam in de verschillende groepen, houd me bezig met de website en leg zoveel mogelijk mooie momenten van de kinderen vast op foto. Elke dag ervoor zorgen dat de kinderen zich fijn voelen is mijn grote uitdaging!

Ellen

Ellen

Ik ben Ellen Starmans en werk sinds november 2011 in de babygroep van de Beestenboel. Ik woon erg gelukkig met mijn gezin in Merum. Mijn grootste hobby, naast mijn 2 kinderen, is muziek. Ik speel al geruime tijd dwarsfluit en saxofoon.

Linda

Linda

Ik ben Linda Gielkens en woon in Posterholt. De opleiding die ik heb afgerond is SPW3 & SPW4. Sinds november 2011 ben ik werkzaam bij de Beestenboel, momenteel bij de 'Uiltjes'.

Marion

Marion

Mijn naam is Marion Lakerveld en ik woon, samen met mijn vriend, in Herten. Ik ben afgestudeerd als HBO ontwikkelingspedagoog. Vanaf september 2012 werk ik bij de Beestenboel op beide locaties. Ik werk op de groepen en geef zo nodig extra ondersteuning aan kindjes die meer aandacht nodig hebben voor hun ontwikkeling. Ook houd ik me bezig met protocollen en het pedagogisch beleid. Ik vind het erg leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen bij de Beestenboel!

Pauline

Pauline

Ik ben Pauline Kessels en woon samen met mijn vriend Rogér, zoontje Bastiaan en dochtertje Frederieke in Roermond.

Na het afronden van mijn opleiding SPW ben ik eerst in de secretariële branche terecht gekomen. Nu geniet ik ervan om voor uw kinderen te mogen zorgen en ze een leuke tijd te geven bij De Beestenboel. Dit is een kans die ik heb gekregen en een droom die uitkomt!!!

Naast het werken bij de Beestenboel houd ik erg van vakanties met mijn gezin, met vrienden lekker eten en drinken en met onze kinderen ravotten in de buitenlucht. Ik werk met veel plezier bij de Vosjes.

Kim

Kim

Mijn naam is Kim Hurks. Vanaf september 2013 ben ik werkzaam bij de Beestenboel. Samen met mijn man en dochter woon ik in Roermond. Na verschillende creatieve studies en werkervaring op een zorgboerderij heb ik gekozen voor de studie PW4. Het is mooi om kind en ouder te zien genieten van en op de Beestenboel. Het is een mooie plek om te zijn en te werken. Ik zal vooral te vinden zijn bij de Vosjes.

Ankie

Ankie

Mijn naam is Ankie van Rijswick. Ik ben getrouwd met Karel, en samen met onze dochter en zoon en onze Jack Russel, wonen we in Swalmen. Met z'n allen hebben we een grote passie voor onze paarden, waar we onze vrije uurtjes besteden.

Na mijn opleiding SPW ben ik de PABO (lerares basisonderwijs) gaan volgen en na mijn afstuderen heb ik 3 jaar in het onderwijs gewerkt. Sinds december 2013 ben ik werkzaam bij De Beestenboel in de babygroep 'De Egeltjes'.

Monique

Monique

Ik ben Monique Carbijn en heb een dochtertje Juulie. Na enkele jaren in de horeca te hebben gewerkt werk ik sinds 2010 met veel plezier bij de Beestenboel. Ik ben er gestart als kok en nu ben ik, na het behalen van mijn diploma PW, werkzaam als pedagogisch werker bij de Eekhoorntjes.

Gwenny

Gwenny

Ik ben Gwenny Leurs en samen met mijn vriend Harold woon ik in Belfeld. Ik heb de opleiding SPW gedaan en later ook nog een voetreflex- en natuurgeneeskundige opleiding. Na 5 jaar ervaring in de kinderopvang werk ik sinds maart 2014 bij de Beestenboel.

Ik zal te vinden zijn bij de Vosjes en de Reetjes. Voor mij is het een ideale combinatie om te werken met kinderen in zo'n prachtige buitenomgeving als bij de Beestenboel.

Ook in mijn vrije tijd geniet ik graag van het buitenleven door mijn hobby's duiken, (onderwater-) fotografie, reizen en hiking.

Shaunie

Shaunie

Mijn naam is Shaunie Cox. In mijn tweede leerjaar van de opleiding 'sociaal pedagogisch medewerker 4' heb ik stage gelopen bij de Beestenboel. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik sinds juli 2014 met veel plezier werkzaam in verschillende groepen. Het werken met kinderen vind ik heerlijk. Ik kan echt genieten van de fantasie en het enthousiasme van de kinderen. Samen met de kinderen wandelen in het bos of koeien tellen in de wei, het is elke dag een feestje!

Maud

Maud

Mijn naam is Maud Beulen. Samen met mijn vriend Siem en zoontje Raf woon ik in Swalmen. In juni 2011 heb ik de HBO opleiding Social Work afgerond. Na mijn studie ben ik eerst werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg.

Na 3 jaar ervaring in de kinderopvang werk ik sinds juni 2015 bij de Beestenboel. Ik zal voornamelijk bij de babygroep de Egeltjes te vinden zijn. Ook zal ik waar nodig invallen in de andere groepen op beide locaties.

Naast het werken bij de Beestenboel ga ik graag sporten, gaan we gezellig met vrienden uit eten en vinden we het heerlijk om buiten te zijn.

India

India

Mijn naam is India van Dijk en woon in Maasbracht. Al voordat ik koos voor de HBO opleiding Social Work wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Na het succesvol afronden van mijn studie ben ik blij dat ik kan beginnen bij de Beestenboel.

Ik hou van de nieuwsgierigheid en het enthousiasme van de kinderen. Het bijdragen aan een goede ontwikkeling en het creëren van een gezonde, leuke ontwikkelingsomgeving voor kinderen geeft mij veel voldoening.

De mogelijkheden en de natuurlijke omgeving maken het voor mij een super locatie om te werken. Met mijn motivatie en hart voor kinderen ga ik ervoor zorgen dat ik een goede aanvulling voor het team ben.

Anouk

Anouk

Robin

Robin

Marlieke

Marlieke

Birgitte

Birgitte

Melissa

Melissa

Rudy

Rudy

Karin

Loes

Ik ben Karin Breijer, en woon samen met mijn 4 kinderen. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam binnen de kinderopvang en ervaar het nog steeds als afwisselend en als een leuke uitdaging, ik blijf genieten van de kinderen! Sinds 2011 werk ik bij De Beestenboel. Mijn hobby's zijn wandelen, lezen en genieten van het leven.

Anneke

Anneke (administratie)

Ik ben Anneke Lampe en woon samen met mijn man in Herten. We hebben twee dochters. Sinds september 2010 werk ik bij de Beestenboel als administratieve kracht. Ik vind het heerlijk om hier te mogen werken.

Emke

Emke

Kim

Kim

Ivon

Ivon

Nicky

Nicky

Martine

Martine

Saskia

Saskia

Ik ben Saskia Delnooz-Boogert. Ik woon in Horn met mijn man Willem en onze kinderen Willemijne & Thomas. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Pabo. Sinds januari 2012 werk ik met veel plezier bij De Beestenboel.

Inge

Inge

Chantal

Chantal

Mijn naam is Chantal Dohmen. Samen met mijn man en onze 2 dochters woon ik in Maasniel. Al tijdens mijn studie SPH ben ik begonnen in de kinderopvang en ook na het behalen van mijn diploma ben ik in de kinderopvang blijven werken.

Naast mijn baan hebben mijn man en ik een speelgoedwinkel in Maasniel. Wij verkopen houten speelgoed. Verder ben ik graag creatief bezig met mijn dochtertjes. Vanaf januari 2015 ben ik het team bij de Beestenboel komen versterken.

Momenteel ben ik werkzaam bij de Egeltjes en de Eekhoorntjes.

Leny

Leny

Ik ben Leny Cox, woon in Roermond en ben moeder van twee jongens. Sinds de oprichting in 1995 werk ik bij de Beestenboel, dus ik heb de Beestenboel "groot" zien worden. Ik ben er altijd en geniet dagelijks van de uitdagende en stimulerende omgeving waarin onze kinderen zich kunnen ontwikkelen!

Silvia

Silvia

Shirley

Shirley

Marijn

Marijn

Marloes

Marloes

Judith

Judith

Mijn naam is Judith Tijhuis. Samen met mijn vriend Mitch en onze hond woon ik in Melick. Na een aantal jaren ervaring binnen de kinderopvang en mijn afgeronde opleiding SPW4 werk ik vanaf februari 2012 bij de Beestenboel in de groep 'De Eekhoorntjes'.

Emy

Emy

Maartje

Maartje

Robin

Robin

Mijn naam is Robin Rijnen, woon samen met Roel en we hebben een zoontje en een dochtertje. Ik ben afgestudeerd aan de Pabo (lerares basisonderwijs). Nadat ik ervaring op heb gedaan in het basisonderwijs, ben ik in maart 2011 bij de Beestenboel gaan werken. Hier verzorg ik o.a. de voorschoolse educatie bij de "Reetjes". Ik werk met veel plezier bij de Beestenboel.

Yvonne

Yvonne

Mijn naam is Yvonne Janssen en woon in Roermond. De opleidingen SPW 4 en onderwijsassistente heb ik afgerond. Buiten mijn stages tijdens mijn opleiding ben ik al enige jaren werkzaam in de kinderopvang.

Vanaf juni 2015 ben ik werkzaam bij De Beestenboel. Ik vind het heerlijk om veel buiten te zijn met de kinderen en creatief bezig zijn die ik heel graag. Op dit moment ben ik in verschillende groepen werkzaam. Maar zodra de BSO van start gaat zal daar mijn vaste plek zijn.

Jolanda

Jolanda

Mijn naam is Jolanda Eggels. Ik woon samen met mijn vriend Rob in Swalmen. In het laatste jaar van mijn opleiding (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) ben ik begonnen met het werken in de kinderopvang. Dit doe ik nu al jaren met veel plezier. Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn met kinderen en om te zien hoe ze groeien en steeds meer dingen leren. Vanaf mei 2015 ben ik werkzaam bij de Beestenboel.

Veerle

Veerle

Marijn

Marijn

Nokki

Nokki

Romy

Romy

Tessa

Tessa

Marian

Marian (kok)

Meer weten? Neem even contact met ons op ›