Login op ROSA

De Beestenboel in 2016

Woensdag 6 Januari

We zijn er weer klaar voor : een prachtig nieuw jaar met een hoop uitdagingen! Fijn dat we De Beestenboel uit kunnen breiden met een Groene BSO. Net als de andere locaties gaan we helemaal voor de natuur, binnen maar vooral buiten natuurlijk. Rondom de nieuwe locatie ligt een groot terrein, dat helemaal voor de kinderen ingericht wordt. Momenteel zijn we met het ontwerp bezig, zodat we hiermee in het voorjaar kunnen starten. Natuurlijk mag een stal met kalfjes hier niet ontbreken.


De nieuwbouw van de derde locatie van De Beestenboel verloopt voorspoedig. In oktober 2015 is de babygroep in het Melkhuisje van start gegaan. Een heerlijke plaats waar elke dag een groep baby's tot anderhalf jaar verblijft. Alleen op woensdag en vrijdag is er nog een enkel plaatsje, de andere dagen zijn al gevuld. De bouw van de twee opvolgende peutergroepen zit in de afrondende fase en we verwachten daarmee in maart 2016 te kunnen starten. Eén groepsruimte wordt ingericht voor een drie plus groep, waar we intensief met de voorbereiding op de basisschool bezig zullen zijn. Deze peuters staan ingeschreven voor onze Buitenschoolse Opvang. Hierdoor zijn ze al gewend aan de ruimte én aan de leidsters.

In het komende half jaar wordt ook de BSO gebouwd. De verwachting is dat we opvang kunnen gaan bieden vanaf de zomervakantie 2016. Fijn voor de kinderen én voor ons! Zo kunnen we samen hele dagen wennen aan elkaar en de nieuwe BSO. Na de zomervakantie zijn wij dan helemaal klaar voor het vervoer van en naar diverse scholen.

We gaan er samen iets moois van maken!

Marion


« terug naar het nieuwsoverzicht