Login op ROSA

Het Melkhuisje

Donderdag 5 November

Begin oktober zijn we gestart met een babygroep op de nieuwe locatie tegenover Heisterhof. Deze babygroep "de Molletjes" is gehuisvest in een kleine gezellige witgeschilderde woning met de naam "Het Melkhuisje". Aan de opvolgende twee peutergroepen wordt druk gebouwd en de verwachting is dat deze begin 2016 ook geopend kunnen worden. Met de nieuwe locatie kunnen we de wachtlijst bij De Beestenboel wat verkorten.

De voorbereidingen voor de BSO zijn ook in volle gang. Zoals het er nu uitziet kunnen we de BSO richting zomer 2016 openen. We hopen eerder, maar dan moet alles meezitten.

Verder genieten we met de kinderen volop van de heerlijke herfst. Dagelijks wandelen we door de grote bergen met blaadjes in het aangrenzende bos. De kinderen genieten van het mooie uitzonderlijk warme weer! Kabouter Wiplala is heeft ons ook weer een bezoek gebracht. (onze Lila Violet). Samen met Wiplala zijn de kussens gevuld met blaadjes, hebben we eikeltjes geraapt, verhaaltjes voorgelezen en lekkere cakejes gebakken. Het is altijd feest als ze op bezoek komt!

 

254_DSC_0188
254_DSC_0110
254_DSC_0041

« terug naar het nieuwsoverzicht